Winkelwagen 0 x

Over mij

Over mij

Over mij

 Koek-it is ontstaan uit de gewoonte en het plezier om te bakken. Bij ons thuis was het vanzelfsprekend; koekjes bakken, cupcakes versieren, taarten en cake bakken. Deze heerlijkheden haalde je niet in de winkel die maakte je zelf, zo kon je de ingrediënten zelf bepalen. Als kind hielp ik graag en vond ik het geweldig om deeg te maken en daarvan vast te snoepen. De geur van zelf gebakken koekjes en de lol van het versieren zijn een fijne herinnering. Maar het meest geniet ik nog steeds van dat ene eerste koekje dat warm uit de oven komt! 

Laat je inspireren door de vele vormen en mogelijkheden. Bekijk ook eens het onderdeel met ideeën en recepten en ervaar dat bakken altijd kan, elke dag in elk seizoen. Ontdek dat je met uitsteekvormen of uitstekers meer kan doen dan alleen deeg uitsteken.

Bij Koek-it kun je kiezen uit tenminste 500 verschillende uitsteekvormen gemaakt van vertind blik of RVS. Hierdoor zijn alle vormen van hoge kwaliteit, erg stevig en scherp genoeg om precies uit te kunnen steken. Omdat de vormen vertind zijn kun je er vele jaren plezier van hebben. Verder zijn er verschillende vulvormen, taartvormen en cakevormen die allemaal voorzien zijn van een Teflon® antikleef laag. Je vindt bij ons ook allerlei decoratiemateriaal voor koekjes, cupcakes en taart. Veel creatief plezier toegewenst!

 Mijn eerste pogingen als “koekenbakster”!

 

Comments(0)

Write a comment